31
aug

Start Muziekschool

De lessen starten weer


Muziek maakt je slim en leert je om samen te werken. Muziekschool Kulturhus Borne is hiervoor dé plek omdat je naast je eigen instrument(en) in koren en orkesten, in de bigband, een pop- of rockband of in samenspeelgroepjes muziek leert maken. Wij zijn van alle markten thuis. Bij ons kun je op alle leeftijden terecht voor pop-, klassieke-, jazz- of wereldmuziek, voor zang of op het instrument van je keuze. 

 

Maandag 31 augustus opent Muziekschool Borne weer zijn deuren na de jaarlijkse zomervakantiesluiting. De docenten staan dan ook  te popelen om aan de slag te gaan. Leerlingen jong en oud kunnen hun lessen weer voortzetten. Bent u nieuwsgierig naar een instrument, wil u kind graag op les, hebt u altijd al les willen hebben maar bent u daar nooit aan toegekomen, wilt u lessen weer oppakken. Kom dan gerust eens langs om vrijblijvend kennis te maken met de muziekschool en haar aanbod. Tevens biedt muziekschool Borne u de mogelijkheid om gratis en voor niks een proefles te volgen.

Heeft u vragen over het aanmelden of wilt u een gratis proefles afspreken, neem dan contact op met Helga Jensma 074 2657272 of cursus@kulturhusborne.nl  Heeft u  inhoudelijke vragen dan kunt u deze stellen aan onze coördinator Muziekonderwijs: Jan Geuke 074 2657264 of jan.geuke@kulturhusborne.nl of tijdens de proefles aan de betreffende docent

Meer informatie over de muziekschool vindt u op onderstaande link
Muziekschool Borne

meer uit agenda
Start Muziekschool