16
dec

Stedelijk Orkest Borne

Sfeervol Winterconcert


Kijkt u ook al uit naar de feestdagen?

 

Het winterconcert van Stedelijk Orkest Borne is de perfecte gelegenheid om alvast in de stemming te komen! Ook dit jaar zal er voor u een sfeervolle zondagochtend worden voorbereid.

Het programma omvat een grote diversiteit aan verschillende muzieksoorten en muziekgroepen. Zo treedt voor u op de slagwerkgroep onder leiding van Richard Kemper. De enthousiaste jonge groep slagwerkers zullen zich van hun beste kant laten zien.

 

Het leerlingenorkest verzorgt ook een gedeelte van het programma. Aangevuld met enkele ervaren muzikanten richten de leerlingen, van wie sommige pas amper een jaar les hebben, zich op de kerstmuziek. Het leerlingenorkest staat onder leiding van Henriëtte Rohof.

 

De muziek uit Band of Brothers, de indrukwekkende tv-serie over de Tweede Wereldoorlog van regisseur Steven Spielberg, wordt door het A-orkest uitgevoerd. Ook spelen zij Portraits of Spain, een bijzondere fantasie gebaseerd op typisch Spaanse muziek.

 

Het A-orkest staat onder leiding van Mark ten Breul. Het concert wordt opgeluisterd door de medewerking van Ad Fundum.

Dit Bornerbroekse koor zal enkele nummers laten horen en maakt dit afwisselende concert compleet.

 

Graag ontvangen wij u op 16 december 2012 in het Kulturhus Borne. De aanvang van het concert is om 11:00 uur, na afloop staat het traditionele glaasje glühwein voor u klaar.

 

Aanvang: 11.00 uur

Entree: vrije gift

meer uit agenda
Stedelijk Orkest Borne