31
mrt

Steunpunt Mantelzorg vertelt

2x in het Lezingen Lab - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

PRESENTATIE IN HET LEZINGEN LAB
Door: Lenneke Herben
Over: Hulp bij mantelzorg

Locatie: Kulturhus Borne, in lokaal V1, op de 1e etage

Deze presentatie vindt 2x plaats om:
16.00-16.30 uur
18.00-18.30 uur

Het Lezingen Lab bezoeken
Alle presentaties en lezingen in het LezingenLab zijn gratis. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor lezingen/presentaties verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

Steunpunt Mantelzorg
Mantelzorg, bijna iedereen krijgt er op enig moment in zijn leven mee te maken. Mantelzorg doe je SAMEN… En toch kun je je er heel alleen in voelen staan. Het Steunpunt Mantelzorg wil je helpen je netwerk te versterken en je handvatten geven om de zorg langer vol te kunnen houden. Wil je weten hoe? Kom naar de presentatie van consulent Lenneke Herben tijdens het ZorgSamenFestival in het Kulturhus. Zij ontmoet je daar graag!

meer uit agenda
Steunpunt Mantelzorg vertelt