10
sep

Stoelgym - gratis proefles

Voor volw. met een fysieke beperking


U beweegt moeilijk en wilt toch fit blijven? Stoelgym kan hierbij helpen!

Bewegen is een levensvoorwaarde, dat weten we allemaal. U bent door wat voor reden ook, minder mobiel en wilt hoe dan ook zo lang mogelijk in beweging en energiek blijven? Dan is de cursus Stoelgym van docent Yvonne Schuur echt iets voor u!

Yvonne geeft wekelijks bewegingslessen speciaal voor volwassenen met een lichamelijke beperking. De lessen worden altijd aangepast aan de behoefte van de deelnemers. De stoel is het uitgangspunt en de basis van de oefeningen. Het is erg gezellig, leuk om te doen en ondertussen werkt u fijn aan uw vitaliteit!

Op dinsdag 10 september kunt u deelnemen aan een vrijblijvende, gratis proefles! Tijd is 19.30-20.30 uur. Opgeven voor deze gratis proefles kan door een mail te sturen naar: cursus@kulturhusborne.nl

Op dinsdag 17 september a.s. start de cursus, de lessen zijn van 19.30-20.30 uur in Kulturhus Borne. Opgeven kan online via de knop hieronder.
De cursus gaat van start bij minimaal 8 cursisten.

Wilt u graag eerst meer inhoudelijk informatie over Stoelgym? Neem dan gerust contact op met docent Yvonne Schuur: 06-50 27 03 50

Je kunt je online opgeven voor deze cursus door te klikken op deze link.

Informatie cursus:
Volwassenen met een fysieke beperking
Op dinsdag van 19:30-20:30 uur
Kosten: € 180,- voor 36 lessen
Duur: een cursusjaar
Locatie: Kulturhus Borne, lokaal B4
Docent: Yvonne Schuur
Start: 17 sept 2019

meer uit agenda
Stoelgym - gratis proefles