22
sep

Streekmarkt Mix & Match

Streekproducten, Vintage, Hip & Handgemaakt


Streekproducten, Biologisch, Vintage, Hip  & Handgemaakt, Country Fair, Twentse ambachten, Huisnijverheid; oftewel een oergezellige Streekmarkt, en dan op z'n Kulturhus'! Wanneer? Zondag 22 september tijdens de jaarlijkse Kultur –en Kookmarkt van Kulturhus Borne.

Zondag 22 september is er in Borne een Koopzondag die geheel in teken staat van Lifestyle. In en rondom Kulturhus Borne is het dan ook een drukte van belang, het is dan namelijk weer tijd voor onze jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt. Wereldkoks, met heerlijke gerechten uit allerlei werelddelen, diverse info –en entertainment stands, zalige drankjes én een dijk van een muzikaal programma.

Dit jaar krijgt onze happening een extra evenement erbij: de Kulturhus Streekmarkt ‘Mix & Match’, van 12.00 tot 17.00 uur.

Interesse in het huren van een kraampje op deze charmante, unieke en eigenzinnige streekmarkt? De deelnemersbijdrage voor een kraam van ruim 4 meter is slechts €25,00 incl.  een kopje koffie.  Er is ook nog de mogelijkheid om ons uw lunchpakketje te laten verzorgen; deze kunt u bestellen voor €5,00 p.p.

Graag nodigen wij u uit tot het invullen van DIT inschrijfformulier. Deze kunt u simpelweg ingevuld weer aan ons terugmailen: info@kulturhusborne.nl

meer uit agenda
Streekmarkt Mix & Match