28
mrt

Surinaamse Kookworkshop - 28/3

Koken met Indra Janki


“Madame Jeanette, koken met een dame uit Suriname” is een leuke workshop om bij te wonen als u gek bent op (Surinaams) eten, maar ook als u meer zou willen leren over Surinaams koken en de eetcultuur. Suriname staat voor gezelligheid, gezelligheid, gezelligheid en heerlijk eten! De Surinaamse keuken is dan ook zeer gevarieerd te noemen omdat het een land is met diverse (eet)culturen en daarom leuk om zelf mee aan de slag te gaan.

U gaat samen met Madame Jeanette, alias Indra Janki, authentieke Surinaamse gerechten zoals pom, kouseband, roti, bami, cassavetaart etc. leren maken! Er word vooral met verse tropische producten, smaakmakers en ingrediënten gewerkt. Onder het genot van een hapje en drankje zullen alle deelnemers een gerecht maken (of per 2-tal) daarna gaat u gezellig aan een mooi gedekte tafel genieten van alle gerechten. Dit zal in buffetvorm gepresenteerd worden. Dit vindt plaats in Kulturhus Borne.

Ook krijgt u het recept geprint met instructies mee naar huis. Zo kunt u thuis gelijk nogmaals aan de slag met uw geleerde kookkunst!

Tijd: 17.00 – 21.00 uur
Kosten: €30,- per persoon

Info en opgave:
Email: indra_janki@hotmail.com
Mobiel: 06-41622636

meer uit agenda
Surinaamse Kookworkshop - 28/3