21
nov

Swinging Sixties met Beatline

Met de Achterhoekse/Twentse coverband BeatLine


Waar mensen samenkomen, gebeurt iets! Want ontmoeting is goud waard en mensen komen in beweging. Ons motto en het motto van Welzijn Ouderen Borne. Daarom organiseren wij samen deze swingende sixties avond, waar de huidige 60-, 70- en 80- plussers zich weer jong bij voelen. Naast live muziek biedt deze avond ook de gelegenheid om elkaar te treffen en activiteiten verder af te spreken. Want samen op pad, is tóch gezelliger. ''Met wie kan ik.... gaan fietsen, wandelen, het theater bezoeken, rummy cubben, kaartje leggen, terrasje bezoeken, gaan sporten, etc''.

De succesvolle Achterhoeks/Twentse Coverband BeatLine speelt regelmatig in zowel kleine als grotere zalen in het grensgebied van Nederland en Duitsland. Het programma met veel herkenbare tophits uit de 60-er en begin 70-er jaren doet het zeer goed bij het publiek. De mannen van Beatline spelen voornamelijk de gouden hits uit de sixties en seventies en zetten de zaal dan ook vaak op z'n kop met de onvervalste Rock and Beat nummers.

De bandleden vertolken de muziek op authentieke wijze. En een belangrijk aspect daarin is, dat Beatline in de traditionele beat-rock bezetting speelt: bas-, slag- en sologitaar met drums en zang. Geheel "handgemaakte" muziek. Beatline is dan ook een graag geziene band op dansavonden en festivals, waar terug wordt gegaan in de tijd en muziek uit de zestiger jaren op het programma staat.

Vele bezoekers hebben reeds bij vorige optredens genoten, gedanst en gefeest op muziek uit vervlogen tijden. BeatLine brengt u tijdens een paar uur "Swinging Sixties" terug naar Uw jeugdjaren met veel bekende muziek uit die tijd en andere plezierige herinneringen. Daarbij kunt u gezellig een biertje of een glas wijn drinken en lekker met elkaar praten over die tijd en wat men daar zelf allemaal heeft beleefd.

Vergeet even het heden en duik weer eens onder in de "Sixties". Een avond genieten van de tijdloze monumentale hits die rond de jaren zestig zijn geschreven. Hits van o.a. Cliff Richard, Elvis, CCR, Status Quo, Sam The Sham, Kinks, Them, Rolling Stones en Beatles worden ten gehore gebracht.

Aanvang: 20.00 uur
Entree: €5,00

Kaarten reserveren
meer uit agenda
Swinging Sixties met Beatline