Home  /  Agenda  /  Archief  /  Tai Chi - 10/9
10
sep

Tai Chi - 10/9

Gratis & voor volwassenen


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!

 


PROEFLES TAI CHI
Datum:            Dinsdag 10 september
Docent:           Paul Grefte
Tijd:                 10.30-11.30 uur
Locatie:           lokaal M1  in de
                         Muziekschool


Tai Chi is in China een eeuwenoude bewegings- en krijgskunst waarvan iedere beweging de filosofie van yin en yang belichaamt. In China beoefenen miljoenen mensen iedere dag Tai Chi om hun gezondheid te verbeteren en te onderhouden. De vorm bestaat uit langzame, vloeiende bewegingen die zonder inspanning worden uitgevoerd met de blote hand. Door de langzame bewegingen worden de energieblokkades in de meridianen (energiebanen) opgeheven, het stimuleert het zenuwstelsel, verbetert de bloedsomloop, versterkt spieren en pezen, vermindert spanning, kalmeert, brengt lichaam en geest tot rust en evenwicht. Tai Chi oefeningen zijn geschikt voor jong en oud, man en vrouw.

meer uit agenda
Tai Chi - 10/9