Home  /  Agenda  /  Archief  /  Tankstation
31
mrt

Tankstation

2x gratis workshop - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

WORKSHOP: Tankstation
Door: Rufi van Rooy
www.komvierhetleven.nl

Locatie: 't Dijkhuis, DAC

Deze workshop vindt 2x plaats op de volgende tijden:

16.00-17.00 uur
18.30-19.30 uur


Doelgroep: (ver) zorgers zoals professionals in de zorg, mantelzorgers, zorgenmakers.
Er is plek voor maximaal 12 personen per workshop.

Deelnemen aan de workshops
Deze workshops worden u gratis aangeboden door Rufi van Rooy Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor alle workshops en lezingen verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

Tankstation
Zorgen doe je graag. Je bent een verzorgende, professioneel, mantelzorger.. anders. Je doet het vanzelfsprekend. Met liefde. Omdat het nu eenmaal zo is...... Maar soms, soms..... Dan maak je je zorgen, ben je bezorgd. Ben je vol van gedachten. Moe. Leeg. Hoe wordt er eigenlijk voor jou gezorgd? Waar kun je bijtanken, op adem komen, opladen?

Hoe ziet jouw tankstation eruit? Wat heb jij nodig?

In de workshop gaan we op zoek naar antwoorden op deze vragen met behulp van eenvoudige werkvormen. Wat precies verklap ik natuurlijk nog niet. Maar het wordt geen praat en luistersessie. Je mag zelf aan de slag. De werkvormen zijn zo gekozen dat iedereen kan meedoen. Het gaat namelijk om het doen en ervaren en niet of je iets goed kunt.

 

meer uit agenda
Tankstation