Tekenen en schilderen naar de natuur

Gratis proefles & voor 55+

Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!

PROEFLES TEKENEN EN SCHILDEREN NAAR DE NATUUR - VOOR 55+
Datum:            Vrijdag 6 september
Docent:           Giena van de Weg
Tijd:                  9.30-11.30 uur
Locatie:           lokaal B3

Als beeldend kunstenaar werkt Giena als docent tekenen en CKV aan een middelbare school en geeft ze schilderlessen aan 55+ers. Ondanks haar bewondering voor naieve schilders is ze toch een kruistocht begonnen voor het perspectief. De ruimtelijke verbeelding op het platte vlak is voor haar belangrijk: er is toch niets leuker dan illusies scheppen op papier.

Wat niet wil zeggen dat Giena geen voorstander is van abstract werk. Met haar leerlingen werkt ze natuurlijk met verschillende technieken. Maar haar voorkeur gaat uit naar potlood, aquarel en pastel. Onderwerpen haalt ze uit de natuur: landschappen, bloemen, stillevens en mensen. Onder de deskundige leiding van Giena van de Weg kunt u uw hobby verder ontwikkelen en ontdekken. u kiest zelf de technieken en het onderwerp, binnen een groep waar beginners en gevorderden aan hun trekken komen.

Speciaal voor 55-plusers een boeiende proefles.

Tekenen en schilderen naar de natuur