t/m 2 mei

Theater, daar ga je voor zitten!

Kom er ook bij in maart, april en mei!

Theater te duur, te ingewikkeld, te saai? Geen sprake van! Het theater is voor en van iedereen. Theater ontspant en is gezond. Het laat u lachen, relativeren en inspireren.

Van oubolligheid is geen sprake. Wel van gezelligheid, intimiteit, vertrouwdheid en verbondenheid. Even geen mobiel, geen iPad, geen stress, maar lekker onderuit in een theaterstoel. Genieten van de voorstelling en de waan van de dag vergeten.

Als klein theater hebben wij in maart, april én mei een groots en veelzijdig aanbod! Artiesten spelen graag in Borne wegens de charme van het kleinschalige en intieme contact met het publiek. Talenten krijgen een kans om zich verder te ontwikkelen. Stap een andere wereld binnen en laat je inspireren! Het doek gaat open….de voorstelling begint: theater, daar ga je voor zitten!

MAART:
7 maart: The Bluebettes - A Tribute to the Sixties *mogelijk met heerlijke arrangement met Dorste Mansion House*
14 maart: Karel van de Kate - Tukkerpret
21 maart: Oeloek - Prille Roest
25 maart: Kleintje Kaf - Olaf en de zingende zeerovers
27 maart: Shantykoor de Bornse Maten
28 maart: Born to pop & Popcorn

APRIL:
10 april: Luider & van Donselaar - De Revue gepasseerd
17 april: tg BloodyMary & Laus Steenbeeke - Selma & Louise
18 april: De Verstrooiers - de Kleine Parade
25 april: Nathalie Baartman - Louter

MEI:
2 mei: Mrs Einstein - Vuile Huichelaar

Theater, daar ga je voor zitten!