21
mei

Thijs Kemperink **UITVERKOCHT**

Zleur


Thijs Kemperink stond met succes al eens eerder in ons theater. Dat krijgt een vervolg met zijn derde avondvullende programma.

Thijs vraagt zich in zijn derde programma af: “Zijn we niet veel te druk met z’n allen? Waarom is niemand tevreden met wat hij heeft? Waar komt die angst voor de sleur vandaan? Bij Thijs is het gewoon gezellig, in alle rust. Bij Thijs geen maatschappijkritiek, maar gewoon een avondje zleuren. Hè, lekker!

In zijn derde programma vraagt cabaretier Thijs Kemperink zich hardop af wat de steeds drukker en gekker wordende maatschappij met ons doet. Het lijkt alsof niemand meer tevreden is en men zich als doel stelt om nog meer te willen dan men al heeft. Is men bang dat men in een sleur geraakt, dat men zich wekelijks naar het werk sleurt en zich in de zich ’s zomers in de sleurhut bevrijd voelt? Wat is er overigens mis met “gewoon” en met de dagelijkse sleur? Het publiek hoeft niet bang te zijn dat Thijs zich ineens maatschappijkritisch gaat opstellen, maar een avondje “zleuren”, dat mag men wel verwachten.

Aanvang: 20.30 uur
Entree: €12,50 - inclusief een lekker drankje

Kaarten reserveren
meer uit agenda
Thijs Kemperink  **UITVERKOCHT**