21
aug

Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst

Locatie: Schouwburg Hengelo


*DEZE VOORSTELLING WAS AL UITVERKOCHT. HET BETREFT EEN VERVANGENDE DATUM IVM CORONA. WE KUNNEN UITWIJKEN NAAR DE GROTE ZAAL VAN SCHOUWBURG HENGELO, ZODAT THIJS DEZE UITVERKOCHTE SHOW NIET 4X HOEFT TE SPELEN, DOCH GEWOON 1X.*

Kaarthouders hebben 14 juli een e-mail gekregen met daarin meer informatie.

 

“Wel eens een authentieke representant van Twente gezien?..... Een suggestie: neem Thijs Kemperink serieus,” opende de vier-sterren recensie van het Dagblad van het Noorden. “Kemperink steunt als geboren verteller op een strak naturel,” werd er daarnaast geschreven.

 

Thijs is een rasechte verhalenverteller, geboren en getogen Tukker, en maakte met zijn laatste programma ook naam in de rest van Nederland. Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma’s over alledaagse thema’s verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp.

 

Over ‘Eerlijk duurt het kortst!’:

Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn!

Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen.

Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder?

Is de auto van de buurman wel zo mooi als hij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw…….

Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst.

Eén ding is zeker niet gelogen. Thijs is oprecht blij dat u deze avond samen met hem komt beleven. Eerlijk waar!

Dit is een voorstelling die Kulturhus Borne presenteert in samenwerking met Schouwburg Hengelo.


Aanvang: 20.30 uur

meer uit agenda
Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst