29
mrt

Toen we jongens waren

De oer-Purpers weer bijeen


Een vrolijke onbezorgde avond die vervuld is van humor en muziek, gebracht door de oprichters van de groep Purper. Een ongedwongen samenzijn met liedjes en verhalen uit het leven, de media en de huisartsenpraktijk en dat alles in het kader van: beter een theaterprogramma dan een sportauto, een jonge vriendin of een toupetje.

Erik Brey, Jan Dagevos en Haye van der Heyden begonnen in 1978 close harmony-liedjes te zingen en maakten daar muzikaal varieté van dat hen op slag wereldberoemd in Nederland maakte. Het leven stuurde ze echter ieder al snel een andere kant op, maar roept ze nu terug om stil te staan bij waar ze ooit aan begonnen waren.

Ruim 35 jaar na hun eerste optreden komen de drie oprichters van de groep Purper bijeen voor een ongedwongen samenzijn met liedjes uit de periode 1925-1965 en acts van toen en nu. Dat alles wordt aangevuld met verhalen uit het leven, de media en de huisartsenpraktijk en dat alles in het kader van: beter een theaterprogramma dan een sportauto, een jonge vriendin of een toupetje.

Toen We Jongens Waren is een vrolijke onbezorgde avond die vervuld is van humor en muziek!

Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 16,00
Bestel hier kaarten!
WEBSITE OER PURPER

 

 

 

 

meer uit agenda
Toen we jongens waren