8
apr

Total LOS - 8 april

LOS Muziektheater


Is je auto total loss, dan doe je hem weg. Maar wat als je collega iets mankeert? Doe je die dan ook weg? Eén ding is zeker: Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn niet bang om flink wat deuken op te lopen! Met hun indrukwekkende muzikaliteit, scherpe teksten en fysieke uitspattingen blijft LOS het publiek verbazen.

In het derde programma van dit knettergekke viertal gaan de meiden van LOS verder, sneller en harder dan ooit. Ze gaan niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOS. 

Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. In 2010 debuteerden ze met hun voorstelling Lijf On Stage. Sinds september 2012 spelen ze met veel succes hun tweede voorstelling FCKD in de theaters van Nederland. LOS werd uitgeroepen door VARAhumortv tot Meest Veelbelovend Talent.

Met hun indrukwekkende muzikaliteit, prachtige teksten en fysieke uitspattingen blijft LOS haar publiek verbazen.

"Total Los, geregisseerd door Silvester Zwaneveld, is een gulle en afwisselende show van zo’n twee uur, waarin goed gezongen wordt en zelfs smaakvol gepaaldanst. (…) De meiden leggen moeiteloos contact met het publiek en zetten zo nodig grof geschut in. Dat werkt.” Theaterkrant.

Aanvang: 20.30 uur
Entree: €15,00 - inclusief lekker drankje

Kaarten reserveren
meer uit agenda
Total LOS - 8 april