30
sep

Tweedehands Kinderkleding beurs

Najaar en winterkleding - mt 50 t/m 176


Consuminderen én leuk voor de portemonnee!

Wegens het succes van de voorgaande tweedehands kinderkledingbeurs in het afgelopen voorjaar, wordt er op zondag 30 september a.s. van 12:30-14:30 uur in Kulturhus Borne opnieuw een tweedehands kinderkledingbeurs georganiseerd, deze keer met najaars- en winterkleding in de maten 50 t/m 176. De beurs is gratis toegankelijk.

Zondag 30 september ligt de ingebrachte kleding overzichtelijk op kledingmaat uitgestald. Daarnaast is er een gezellige  kinderhoek met knutselmateriaal en gratis ranja waar maatschappelijke stagiaires gaan knutselen met de kinderen, zodat papa en mama rustig kunnen kijken. Koffie en thee is natuurlijk ook volop verkrijgbaar.

 

Wilt u naast het snuffelen tussen de ingebrachte kleding ook zelf kleding inbrengen? Dat kan! Bel dan even voor uw unieke inschrijfnummer met het Kulturhus op 074-2657200 (bereikbaar tijdens kantooruren en op zaterdagen van 10:00-12:30 uur)! De kleding dient schoon, netjes en modern te zijn, en te worden voorzien van kaartjes met daarop de maat, prijs en uw inschrijfnummer. Onder-goed, sokken, schoeisel en pyjama’s worden niet aangenomen!

 

Van de prijs van het kledingstuk komt een derde deel ten goede aan de kinderactiviteiten van het Kulturhus, en tweederde van de prijs is voor de inbrenger zelf. Inbrengers kunnen daarnaast aangeven of ze hun niet-verkochte kleding terug willen of dat dit naar het kindertehuis in Litouwen mag worden gebracht.

Bel voor meer informatie en uw inschrijfnummer naar 074-2657200.

meer uit agenda
Tweedehands Kinderkleding beurs