7
apr

Tweedehands Kinderkledingbeurs - 7 april

Kinderkleding maat 50 t/m 176


Zondag 7 april is het weer tijd voor de tweedehands kinderkledingbeurs met lente- en zomerkleding. Heb je nog mooie zomer kleding in de kast liggen die niet meer past? Vraag dan nu een inschrijfnummer aan, je prijst de kleding, levert het donderdag 4 april bij ons in en maandag 8 april kun je het geld en eventuele overgebleven kleding weer op halen!

Makkelijker kan haast niet!!😃

 

Beurstijden: 11.00-12.00 uur
Entree: Gratis
Er wordt alleen met contant geld gewerkt.
We laten in de zaal geen kinderwagens en buggy’s toe, en geen boodschappentassen en handtassen. Je krijgt de gekochte kleding na aankoop mee in een tas van ons.

Voor meer info of het aanvragen van een inschrijfnummer mail naar beurskultushusborne@gmail.com

 

Ook bij deze Tweedehandsbeurs hanteren we de volgende formule:

Het is GEEN gewone beurs met kraampjes die verhuurd worden.
Wil je artikelen verkopen, dan hoef je zelf niet eens op de beursdag aanwezig te zijn!

Je vraagt een inschrijfnummer aan, prijst zelf thuis je artikelen en ontvangt na de beurs 2/3 van je verkoopprijs. Je levert je artikelen in en haalt de niet-verkochte artikelen weer op op vastgestelde dagen en tijden. 1/3 van je verkoopprijs gaat naar de kinderactiviteiten van het Kulturhus.

Een maand voor de beursdatum kun je via BeursKulturhusBorne@gmail.com een persoonlijk inschrijfnummer aanvragen. Dit inschrijfnummer moet je uiteraard vermelden op alle artikelen die je wil verkopen.
Klik hier voor de spelregels.

meer uit agenda
Tweedehands Kinderkledingbeurs - 7 april