7
apr

Tweedehands Kinderkledingbeurs - Zomer

Zomerkleding 2013 - maat 50 t/m 176


Wegens het succes van de voorgaande tweedehands kinderkledingbeurs in het afgelopen voorjaar, wordt er op zondag 7 april 2013 van 12:30-14:30 uur in Kulturhus Borne opnieuw een tweedehands kinderkledingbeurs georganiseerd, deze keer met voorjaars- en zomerkleding in de maten 50 t/m 176. De beurs is gratis toegankelijk. Op de beurs wordt alleen met contant geld gewerkt.

 

Zondag 7 april  ligt de ingebrachte kleding overzichtelijk op kledingmaat uitgestald. Daarnaast is er een gezellige  kinderhoek met knutselmateriaal en gratis ranja waar maatschappelijke stagiaires gaan knutselen met de kinderen, zodat papa en mama rustig kunnen kijken. Koffie en thee is natuurlijk ook volop verkrijgbaar.

 

Wilt u naast het snuffelen tussen de ingebrachte kleding ook zelf kleding inbrengen? Dat kan! Bel dan even voor uw unieke inschrijfnummer met het Kulturhus op 074-2657200 (bereikbaar tijdens kantooruren en op zaterdagen van 10:00-12:30 uur)! 

 


De kleding dient schoon, modern en netjes te zijn. Elk kledingstuk moet voorzien zijn van een wit prijskaartje (GEEN STICKERTJES), beschreven met zwarte pen of stift. Door een stevige bevestiging is per kledingstuk duidelijk welke maat, prijs en inbrenger erbij hoort. Kleding waar de kaartjes af zijn gevallen, wordt niet aangeboden op de beursdag. Ondergoed, sokken, en schoeisel worden niet aangenomen.

 

Geen ondergoed, sokken en schoeisel.

-prijzen kleding op hele of halve euro’s afronden

-prijskaartje moet wit zijn, beschreven met zwarte pen of stift

-prijskaartjes stevig op de kledingstukken bevestigen; op het voorpand en bij broeken op het bovenbeen.

Van de prijs van het kledingstuk komt een derde deel ten goede aan de kinderactiviteiten van het Kulturhus, en tweederde van de prijs is voor de inbrenger zelf. Inbrengers kunnen daarnaast aangeven of ze hun niet-verkochte kleding terug willen of dat dit naar het kindertehuis in Litouwen mag worden gebracht.

 

UITLEG OVER DE AANMELDING KLIK HIER

Bel voor meer informatie en uw inschrijfnummer naar 074-2657200.
Aanvang: 12.30 uur
Entree: Gratis

meer uit agenda
Tweedehands Kinderkledingbeurs - Zomer