Home  /  Agenda  /  Archief  /  Typetrainer
13
sep

Typetrainer

Gratis proeflessen & voor volwassenen


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!


PROEFLESSEN TYPETRAINER: TYPE LESSEN VOOR VOLWASSENEN
Datum:            Vrijdag 13 september
Docent:           Karin Plazier
Tijd:                 16.00-20.00 uur
Locatie:         

 


Investeer in je zelf en bespaar tijd….

Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen de computer. Of het nu voor school is of op het werk. Of voor e-mailen, chatten en twitteren. Goed en snel kunnen typen is voor iedereen belangrijk. Het bespaart je een hoop tijd. Het schrijven van werkstukken, brieven en rapporten kan veel sneller en beter.


Wees Efficiënter...
Je kunt niet alleen sneller typen. Uit onderzoek blijkt dat als je blind kunt typen, je hersenen zich veel beter kunnen bezig houden met de inhoud van de tekst. Je hoeft dan je aandacht niet te richten op het vinden en typen van de letters.

Kies voor Typetrainer: de “volwassen” versie van onze Gigakids kindercursus! Kom naar deze proeflessen.

Met typetrainer leer je snel en op een leuke manier typen. In 12 lessen leer je snel en blind te typen met 10 vingers. Na elke oefening zie je de resultaten die je hebt behaald: hoeveel aanslagen en hoeveel fouten je hebt gemaakt. Als je een oefening goed hebt gedaan, kan je doorgaan met de volgende oefening.

Komend seizoen gaan we bij Kursushus – bij voldoende deelname -  een groep starten voor volwassen cursisten. Een interactieve cursus waar de cursist thuis zijn vaardigheden traint en wekelijks met de groep bijeenkomt voor coaching en controle.

meer uit agenda
Typetrainer