27
mrt

Völle Wille en Melbuul'n Piratenkoor

***GECANCELLED***


Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet dd 12 maart, hebben beide koren samen besloten om dit concert te annuleren.

De intentie is er om de avond te verschuiven naar een nieuwe, veilige en virusvrije datum. Op dit moment is niet te zeggen wanneer dit zal zijn. Indien er een nieuwe datum bekend is, kunnen bezoekers daarna beslissen of ze willen annuleren of de voorstelling willen bezoeken op de nieuwe datum.

 

Op 27 maart 2020 laten twee Bornse koren horen wat zang en muziek met een ieder doet. Het Melbuul’n Piratenkoor viert dan het 20 jarig bestaan en het dames Smartlappenkoor Völle Wille laat horen dat zij ook al 14 jaar bestaansrecht hebben.



Samen nemen zij u mee in de wereld van de 60/70 jaren, luisterliederen zeemansliederen en ballades. De koren treden afzonderlijk, maar ook met elkaar op.

Onder de feestelijke klanken van Gerrie Barkel en Ronnie Cloesmeijer kunt u vanaf 19.30 uur binnen lopen. De avond heeft een informeel karakter, waar u wordt uitgedaagd om heerlijk te luisteren of gewoon gezellig mee te doen. Tussendoor is er een cabaretier voor een humoristisch praatje.

Gerrie Barkel en Ronnie Cloesmeijer zijn die avond nog op een tweetal momenten te horen. We zeggen, loat u nicht neug’n, en kom gewoon gezellig met ons mee vieren.

Tijd: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
Entree: €10,00

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.vollewille.nl en www.melbuulnpiratenkoor.nl

meer uit agenda
Völle Wille en Melbuul'n Piratenkoor