Home  /  Agenda  /  Archief  /  VACATURE!
10
t/m 31 mei

VACATURE!

Sociaal Werker gezocht


GEZOCHT:

SOCIAAL WERKER/SOCIAL WORKER
20 uur per week


Voor het ondersteunen van jongeren en jongerenprojecten, waarbij talentontwikkeling één van de sleutelwoorden is, zoekt Kulturhus Borne voor haar afdeling Welzijn een vindingrijke, veelzijdige, pro-actieve, sterke MacGyver die zijn/haar handen graag uit de mouwen steekt.

EEN DAG UIT HET LEVEN VAN:
Na een kop koffie aan de stamtafel met je collega’s ga je om 9 uur naar je eerste externe afspraak. Daar bespreek je een aantal praktijksituaties met betrokken instanties en o.a. welke rol iedereen daar in heeft. Op de terugweg zie je een aantal jongeren rondhangen waar je een praatje mee maakt om te horen hoe het met ze is. Terug op het Kulturhus spar je met je collega’s van Welzijn over je afspraak. Waarna groep 8 van een basisschool langskomt in het jongerencentrum voor een voorlichting over gedrag op Social Media en internet. Na de lunch is er een werkoverleg met meerdere collega’s van het Kulturhus om te bespreken waar iedereen mee bezig is en waar je elkaar kan versterken. Daarna is er de tijd om de Social Media bij te werken, mail je de evaluatie van het filmproject en stem je de laatste zaken af voor het project waar jongeren de volgende maand hun talent bij kunnen ontdekken. Vandaag vroeg naar huis. Je spreekt kort nog wat jongeren aan onderweg en nodigt ze uit in het Jongerencentrum waar jij de volgende avond hun aanspreekpunt bent.

ONZE IDEALE KANDIDAAT
Onze ideale kandidaat is een enthousiasteling die door een stevige persoonlijkheid van nature overwicht heeft op jongeren. Je kunt je daarnaast goed verplaatsen in diverse doelgroepen en je weet wat er onder een doelgroep leeft. Je hebt een creatieve geest en denkt in kansen. Je pakt zaken snel op én aan en kunt zelfstandig werken. Door je open houding weet je het vertrouwen van volwassenen en jongeren te winnen zodat je ze ook goed kunt begeleiden (naar bijvoorbeeld hulp). Je bent en werkt flexibel. Daarnaast is het belangrijk je in woord en geschrift goed te kunnen uitdrukken richting externe organisaties/samenwerkingspartners.
Je hebt minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring en een HBO diploma op zak.

WIJ BIEDEN
Kulturhus ''De Bijenkorf'' Borne is het gebouw waar wordt geleerd, gespeeld, gelezen en geleefd, waar je ontmoet en waar heel veel mogelijk is. Een samenwoning en -werking tussen verschillende functies; Huiskamer, Welzijn, de Muziekschool, Bibliotheek, Zalenverhuur, VVV en Theater. Het grootste effect zit in de verbinding. Hier heeft iedere medewerker een rol in. Wij bieden je een leuke, inspirerende werkplek met gezellige collega’s waar veel mogelijk is. De CAO Sociaal Werk is van toepassing op deze functie.

SOLLICITEREN
Reageren kan tot en met 24 mei, stuur je CV en motivatie naar: peno@kulturhusborne.nl


HEB JE NOG VRAGEN?
Laat het ons weten! Voor vragen kun je contact opnemen met Kris Pals (Adjunct-Directeur), telefoonnummer 06-24876920 of stuur een email naar kris.pals@kulturhusborne.nl

meer uit agenda
VACATURE!