1
t/m 25 aug

Vacature! Horeca medewerkers m/v

Horecatijgers gezocht!


GEZOCHT:

HORECA MEDEWERKERS M/V

In eerste instantie zoeken we mensen voor avonden en weekenden. Het aantal uren is in overleg.


Staat horecatijger op jouw voorhoofd geschreven? Mooi! Dan voel je je in ons Kulturhus ‘thuus’. Want: je bent niet alleen tap- en koffiekundig, je maakt het mensen oprecht graag naar de zin, van bezoeker tot artiest. Je ziet in 1 oogopslag werk liggen. Je bent een multitasker pur sang en kunt snel schakelen. Je houdt van aanpakken in een superafwisselende werkomgeving. En met al dat harde werken is die vriendelijke, welgemeende lach, niet van jouw gezicht af te krijgen; jij bent helemaal in jouw element! Die tong hangt nog lang niet op de schoenen!


WERKZAAMHEDEN
Tijdens jouw uren beperk jij je niet tot alleen de bar en de keuken, maar het gehele Kulturhus is jouw werkterrein. Je bent voor bezoekers hét gezicht van het Kulturhus. Je zorgt dat de geplande reserveringen allemaal perfect klaarstaan en voorzien zijn van de catering. Na afloop zorg je er uiteraard ook weer voor dat alles netjes wordt opgeruimd. Jij bent het aanspreekpunt voor de bezoekers en maakt van problemen een uitdaging. Je gaat niets uit de weg en zet net dat stapje meer voor een positieve ervaring!

ONZE IDEALE KANDIDAAT
Onze ideale kandidaat is een zwaargewicht in gastvrijheid. Een enthousiasteling die flexibel is en mensen graag blij maakt. Je hebt een creatieve geest en denkt in kansen en oplossingen. Je pakt zaken snel op én aan en kunt zelfstandig werken. Je hebt bij voorkeur ervaring in de horeca.


WIJ BIEDEN
Kulturhus ''De Bijenkorf'' Borne is het gebouw waar wordt geleerd, gespeeld, gelezen en geleefd, waar je ontmoet en waar van alles kan. Een samenwoning en -werking tussen verschillende functies; Huiskamer, VVV, Welzijn, de Muziekschool, Bibliotheek, Zalenverhuur en Theater. Het grootste effect zit in de verbinding. Hier heeft iedere medewerker een rol in. Wij bieden je een leuke, inspirerende werkplek met gezellige collega’s waar veel mogelijk is. De CAO Sociaal Werk is van toepassing op deze functie.


SOLLICITEREN
Reageren kan tot en met 25 augustus, stuur je CV en motivatie naar: peno@kulturhusborne.nl
In de laatste week van augustus ontvang je dan informatie over het vervolg.


HEB JE NOG VRAGEN?
Laat het ons weten! Voor vragen kun je contact opnemen met Frank Droste (Directeur Kulturhus), telefoonnummer
06-57552530 of stuur een email naar frank.droste@kulturhusborne.nl

 

 

meer uit agenda
Vacature! Horeca medewerkers m/v