14
feb

Valentijn en Ware Liefde

door: De Chemie van Liefde


Valentijn en Ware Liefde

Is er in deze moderne wereld nog wel plaats voor Ware Liefde? Dankzij de wetenschap is ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ allang geen sprookje meer. Maar waarom kiezen velen dan toch telkens de verkeerde?

In deze interactieve lezing gaat Doctor Love in op de werking van Liefde, hormonen, Liefdestypes, verliefdheid, Valentijn, soulmates, de Ware, patronen en het belangrijkste ingrediënt voor De Formule Voor Ware Liefde.

We sluiten af met een vraag en antwoord sessie. Je kunt vantevoren óók anoniem vragen stellen aan Doctor Love Tony Verheij, hij zal ze dan op 14 februari behandelen in het Kulturhus. Anonieme vraagstukken kun je droppen in: wareliefde@dechemievanliefde.nl

Kom met jouw aanbidder of vrienden naar dit ''entertrainment''! Heb je geen Valentijn? Kom dan zeker! Het Kulturhus ontvangt jou met een glaasje Love Potion :-)

Aanvang: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) tot ongeveer 21.30 uur
Ticket: €5,00, online kaartverkoop of telefonisch reserveren via 074 - 2657200

*Mocht het niet lukken om online kaarten te kopen mail dan uw naam, aantal kaarten, adres, postcode en telefoonnummer naar receptie@kulturhusborne.nl of bel naar 074 265 72 00*

Kaartje kopen!
meer uit agenda
Valentijn en Ware Liefde