15
nov

Verrassing voor Mantelzorgers - 15 november

Mantelzorgers uit Borne in het zonnetje


Mantelzorgers in Borne worden in het zonnetje gezet. Laat u verrassen!!!

Mantelzorger, dat wordt je niet zomaar, dat overkomt je. Eén op de vijf mensen krijgt er mee te maken. zorgen voor je naaste, je doet het gewoon. Daar willen we één keer in het jaar aandacht aan schenken. Op de Dag van de mantelzorg in november.

Om de mantelzorgers uit de gemeente Borne in het zonnetje te zetten, organiseert SIZ Twente een gezellige avond voor alle mantelzorgers. Even geen “zorgen”. Met medewerking van de Kiekepan (dus thuis niet eten), muziek van Amusing en er is aandacht over "mantelzorgen". We hopen op een warm samenzijn en willen graag dat de mantelzorgers uit de gemeente Borne zich gewaardeerd voelen. Woont u in de gemeente Borne en bent u mantelzorger dan heten wij u van harte welkom.

Kent u een mantelzorger en wilt u deze graag aanmelden als verrassing, dat kan ook. We willen dan wel graag het telefoonnummer weten van de mantelzorger. Dan regelen wij het verder voor u.

Vrijdag 15 november
Inloop 17.30 uur
Start programma 18.00 uur
Theaterzaal Kulturhus Borne
Aanmelden voor 10 november via aanmelden@siztwente.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur via 085 773 17 20.

meer uit agenda
Verrassing voor Mantelzorgers - 15 november