26
jun

Verrassings Fietstochten - 26 jun

Gaat niet door ivm warmte!


De verrassings fietstocht van woensdag 26 juni gaat NIET door. Met deze temperaturen op pad gaan is niet prettig en verantwoord. De eerstvolgende fietstocht is op woensdag 10 juli.
Mensen die al een kaartje hebben voor de fietstocht van woensdag 26 juni: U kunt uw kaartje weer omruilen voor contanten bij de VVV (in de oude Esch-school aan de Oude Almeloseweg).

 

Buiten in beweging zijn, dat is wat veel mensen plezierig vinden. Dat is dan ook een van de redenen dat voor het 9e jaar Welzijn Ouderen Borne 3 verrassings fietstochten naar een bijzondere bestemming organiseert in samenwerking met een groep enthousiaste fietsvrijwilligers. U bent van harte welkom. Vertrek vanaf 13.30 uur bij het Kulturhus in Borne. Opgeven verplicht.

De tochten zijn gemiddeld 25 kilometer lang en de gemiddelde fietssnelheid is 16-17 km per uur. Onderweg is er altijd een pauze om bij te praten en een consumptie te nemen. U neemt deel op eigen risico en blijft een zelfstandig verkeersdeelnemer. De vrijwilligers verzorgen de route en zijn onderweg uw aanspreekpunt.

De kosten voor de Verrassings Fietstocht zijn, €5,00 per persoon, inclusief consumptie en entreegeld. Opgeven (en betalen) kan bij de receptie van het Kulturhus, tot uiterlijk de maandagochtend voorafgaande aan de activitiet. Maar: VOL = VOL (max. 30 deelnemers). Wees er dus op tijd bij. Voor meer info: Welzijn Ouderen Borne - Wijkracht, tel 088 9455722 of welzijnouderenborne@wijkracht.nl.

 

meer uit agenda
Verrassings Fietstochten - 26 jun