5
okt

Veteranencafé Borne - 5 okt

Voor alle veteranen oud én jong


Alle veteranen uit de gemeente Borne zijn weer van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het ‘Bornse Veteranencafé’. Op zaterdag 05 oktober 2019 vanaf 19:30 uur is iedereen van harte welkom in het Kulturhus te Borne. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden m.u.v. je eigen consumpties.

Waarom een keer op een zaterdag: om ook anderen te bereiken die niet in de gelegenheid zijn om door de week te komen.

Tijdens dit Veteranencafé zal o.a. Danny Broekman iets gaan vertellen over zijn uitzending naar Bosnië in 1995 bij de vredesmacht United Nations Protection Force (UNPROFOR).

Wil je ook je ervaringen met ons delen of alleen gezellig er bij zijn? Je bent van harte welkom! In aanmerking komt iedereen met de status ‘Veteraan’. Heb je jouw steentje bijgedragen aan onze vrede, vrijheid en veiligheid, in het verleden of recent, voel je dan welkom. Dus ook de jongere veteranen worden gevraagd om te komen. Je kunt alleen, samen met je partner of evt. met een begeleider aanwezig zijn.

Heb je nog vragen? De organisatie van o.a. deze bijeenkomst is in handen van de Werkgroep Veteranen Borne, te bereiken via veteranen.borne@gmail.com.

meer uit agenda
Veteranencafé Borne - 5 okt