31
mrt

VluchtelingenWerk vertelt

2x in het Lezingen Lab - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

PRESENTATIE IN HET LEZINGEN LAB
Door: Ruth Kolthof
Over: VluchtelingenWerk Oost Nederland

Locatie: Kulturhus Borne, in lokaal V1, op de 1e etage

Deze presentatie vindt 2x plaats om:

15.30-16.00 uur
17.30-18.00 uur

Doelgroep: iedereen die geïnteresseerd is in het proces die vluchtelingen doorlopen en wat de rol van VluchtelingenWerk daarin is.

Er is plek voor maximaal 20 personen.

Het Lezingen Lab bezoeken
Alle presentaties en lezingen in het LezingenLab zijn gratis. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor lezingen/presentaties verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

VluchtelingenWerk
Het onderwerp 'vluchtelingen' is erg populair; iedereen heeft er wat over te zeggen. Maar wat voor proces doorloopt een vluchteling nu eigenlijk? En hoe wordt iemand geholpen als hij/zij in een gemeente mag gaan wonen? Tijdens de presentatie zal er antwoord worden gegeven op deze vragen en daarbij de rol van VluchtelingenWerk worden toegelicht.

meer uit agenda
VluchtelingenWerk vertelt