5
okt

Voorleessessie in de Bieb

Met verhalen over oma's en opa's


Ouders en kinderen opgelet. Elke eerste dinsdag van de maand wordt er gezellig voorgelezen in bibliotheek Borne! Terwijl de kinderen gezellig bezig worden gehouden, kunnen ouders/verzorgers of oppas op hun gemak neuzen tussen alle boeken of heerlijk relaxen met magazines en kranten.

In de maand oktober is de voorleessessie verplaats naar woensdagmiddag 5 oktober. Voorleesjuf Ruth zal in het kader van de kinderboekenweerk boeken voorlezen waarin oma's en opa's de hoofdrol vertolken. Ruth is van 14.30-16.30 uur te vinden in de gezellige ingerichte voorleeshoek op het Kulturhusplein.

Voorlezen aan kinderen is belangrijk! Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot de woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar het belangrijkste: ze beleven er veel plezier aan! Voorlezen is leuk voor iedereen. Aanmelden is niet nodig. Iedereen is vrij om te komen luisteren en aan te schuiven. De reguliere voorleessessies vinden plaats op de dinsdagochtend tussen 10.00 uur en 11.00 uur.

meer uit agenda
Voorleessessie in de Bieb