Voorlezen in de Bieb 30 okt

Gezellig op de bank met Agnes en Gwenda

Iedere woensdagmiddag lezen Gwenda en Agnes voor aan de allerkleinsten in de knusse voorleeshoek op de bovenverdieping van bibliotheek Borne.
Kinderen tussen de twee en vijf jaar zijn elke woensdagmiddag van harte welkom, samen met hun ouders, opa's en oma's of andere begeleiders. Terwijl de kinderen gezellig bezig worden gehouden, kunnen ouders of oppas op hun gemak en met de handen vrij neuzen tussen alle boeken of heerlijk relaxen in de chill out hoek met glossy magazines en kranten.
Voorlezen aan kinderen is belangrijk! Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot de woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar het belangrijkste: ze beleven er veel plezier aan! Zo worden kleintjes grote lezers.

Aanvang: 14.00-16.00 uur
Locatie: Op de bovenverdieping van Bibliotheek Borne