Vrijwilligers Informatie Punt 26 november

Aanspreekpunt en vraagbak voor vrijwilligers

Bureau Vrijwilligerswerk Borne stemt vraag en aanbod in vrijwilligerswerk op elkaar af. Enerzijds is het BVB het aanspreekpunt voor vrijwilligers en anderzijds is het de vraagbaak voor de organisaties die vrijwilligers vragen.

Heeft u vragen over vrijwilligerswerk dan kunt u terecht bij het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) in het Kulturhus Borne (begane grond in de bibliotheek). U hoeft geen afspraak te maken, u kunt er zo aanschuiven! Buiten de openingstijden kunt u ook op het VIP terecht! Er ligt een groene map met alle actuele vrijwilligersvacatures ter inzage, en door het invullen van een reactieformulier kunt u meteen reageren!

Het VIP is geopend op de woensdagmiddag van 13.30-15.30 uur.
De coördinator Henriëtte van den Kieboom is ook buiten deze tijden op afspraak beschikbaar.
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kunt u kijken op de website van Bureau Vrijwilligerswerk Borne via: www.bureauvrijwilligerswerkborne.nl

Vrijwilligers Informatie Punt 26 november