14
mrt

Vrijwilligers Workshops Onlinesponsoren

7 & 14 maart


Ook u heeft er vast mee te maken. Minder subsidie van de gemeente en een grote afhankelijkheid van gulle leden. Het spook van contributieverhoging ligt op de loer waardoor faciliteiten, activiteiten en festiviteiten steeds moeilijker te financieren zijn.

Ook u heeft vast al eens nagedacht over de mogelijkheden van sponsoring. Sterker nog elke sportvereniging haalt inkomsten uit shirt reclame of bordsponsoring. Maar er zijn meer mogelijkheden. Heeft u ook al eens stil gestaan bij de mogelijkheden die het internet biedt om extra financiering te genereren? 

Bureau Vrijwilligerswerk biedt vrijwilligers uit de gemeente Borne de mogelijkheid om een workshop Onlinesponsoren te volgen aan. In deze workshop nemen Jan de Lange en Ron Maris van www.onlinesponsoren.nl u mee in de wereld van online geld verdienen en de mogelijkheden die dit uw vereniging of stichting biedt.

Er is plaats voor maximaal 30 personen per workshop. Dezelfde workshop wordt  twee keer gegeven. U kunt kiezen tussen 7 maart en 14 maart.

AANMELDEN KLIK HIER
Datum: Zaterdag 7 of 14 maart 2015
Tijd: 10.00-12.15 uur
Locatie: Kulturhus de Bijenkorf Borne, Marktstraat 23, Zaal V4
Kosten:  €7,50 per persoon als eigen bijdrage (Koffie/thee is bij de prijs inbegrepen)

meer uit agenda
Vrijwilligers Workshops Onlinesponsoren