10
mrt

VrijwilligersBeurs Borne

#zorgSAMENmaart2017


Ben je benieuwd wat er allemaal georganiseerd wordt aan activiteiten in Borne? Zou je graag vrijwilligerswerk willen gaan doen maar weet je niet zo goed wat? Kom dan naar de VrijwilligersBeurs waar veel vrijwilligersorganisaties, verenigingen en stichtingen informatie geven over hun activiteiten en de mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk.

Tijdens de VrijwilligersBeurs leren organisaties en ‘nieuwe’ vrijwilligers elkaar kennen. Ook speuren leerlingen uit de tweede klas van het Twickel College naar een maatschappelijke stage. De Bornse invulling voor het landelijke Nederland Doet!

Vrijwilligerswerk geeft positieve energie, zorgt voor waardevolle ervaringen en is een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. Bovendien is het gewoon leuk!

Vrijwilligers zetten zich dagelijks in om van Borne een nog mooiere plek te maken. Of dit nu is op het gebied van kunst en cultuur, natuur en milieu, sport en recreatie, goede doelen, zorg en gezondheid, welzijn, buurt- en of kerkgemeenschappen.

VrijwilligersBeurs Borne is er voor iedereen die iets wil betekenen voor Borne voor zichzelf en voor een ander.Het vindt plaats op vrijdag 10 maart 2017 van 16.00 tot 17.30 uur bij het Twickel College Borne, Welemanstraat 51 in Borne. De entree is uiteraard gratis.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henriëtte van den Kieboom van Bureau Vrijwilligerswerk Borne via 074-2657200 of bvb@kulturhusborne.nl

meer uit agenda
VrijwilligersBeurs Borne