21
t/m 21 apr

Vrijwilligersbrunch in het Dijkhuis

Een bijzonder "Dank je wel"!


Op 21 april is het zover: Borne laat zich weer ‘op z’n Best’ zien. De pleinen en straten van het dorpscentrum zullen gonzen van de activiteiten. Muziek en dans, eten en drinken, alle winkels open, kunst en cultuur… En te midden van dit alles het Open kampioenschap Noordoost Nederland voor Living Statues.

 

Voordat het zover is, wil de Lionsclub Borne de mensen die zich vrijwillig inzetten in Borne verwennen met een heerlijke Vrijwilligersbrunch in een gezellige ambiance!

Zij verwelkomen u graag in het Atrium van ’t Dijkhuis op zondag 21 april om 10.30 uur. Nieuw deze keer is dat de Lionsclub zoveel mogelijk Fairtrade producten zal gebruiken voor de Vrijwilligersbrunch. Uiteraard in samenwerking met de Werkgroep Fairtrade Gemeente Borne.

Om 12.00 uur is de brunch afgelopen, zodat u op tijd het dorp in kunt om volop te genieten van Borne op z’n Best!

 

(De ruim 50 vrijwilligers van Borne op z’n Best, die deze dag al vroeg in touw zijn, worden op passende wijze van een brunch voorzien.)

 

Bureau Vrijwilligerswerk Borne, Gemeente Borne en TMZ ’t Dijkhuis ondersteunen dit initiatief, en ook Maatschappelijke Stagiairs van diverse scholen helpen een handje mee.

Voor dit gezellige evenement kunt u zich vanaf nu aanmelden!

 

Voor aanmelding, ga naar www.vrijwilligerswerkborne.nl en klik dan op de grijze button. U kunt ook mailen naar Henriëtte van den Kieboom van Bureau Vrijwilligerswerk Borne:  bvb@kulturhusborne.nl. Er is plek voor velen, maar geef u wel snel op, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Na opgave ontvangt u een bevestiging en nadere informatie.

 

Uw naam wordt bij de brunch gecheckt bij de inschrijftafel, en vervolgens kunt u lekker aanschuiven. Let op: aanmelding is op naam, en u kunt dus niet zomaar mensen meebrengen!

meer uit agenda
Vrijwilligersbrunch in het Dijkhuis