Home  /  Agenda  /  Archief  /  Vrouw Holland
12
apr

Vrouw Holland

GECANCELED!


***Hè wat jammer weer! Aaaaaaaaaaaaaaah....zucht. En we gaan dit bericht niet verdoezelen met mooi PR-praatjes, maar het gewoon heel eerlijk zeggen: Vrouw Holland komt 12 april NIET naar Borne. ''Brave meisjes komen in de hemel'' wordt niet vertoond in Borne. Omdat er te weinig mensen een kaartje hebben gekocht. Iedereen die wél zou komen lachen en genieten wordt nu door ons gebeld***

 

In 'Brave meisjes komen in de hemel', kiezen zij het rechte pad. De zonden lonken, weten zij deze met glans te verslaan?

In deze voorstelling voeren de dames van Vrouw Holland de meest absurde opdrachten uit om maar te winnen. Ze moeten zich bewijzen, wat nog niet zo makkelijk is want schuldgevoel én de angst voor gezapigheid achtervolgd hen.

Zij gaan door slijk en modder, stomend en naar adem happend worstelen ze zich naar boven. Ze moeten punten scoren om de hemel te bereiken. Echter: niet God maar U bepaalt of de dames door mogen. U krijgt als gewaardeerde bezoeker de rol van strenge jury...

U bent getuige van badrituelen, paalklimmen, kleiworstelen , schommelmeditatie en - hopelijk - een schoon geweten!

‘Brave meisjes komen in de hemel’ is een muzikale cabaretvoorstelling, waarin Gabriëlle Glasbeek, Marieke Klooster en Karin Noeken samen met hun pianist Reinout Douma hemelse muziek en helse herrie laten horen.
 

 

 

 

meer uit agenda
Vrouw Holland