2
mrt

Vuile Huichelaar

Vluchten kan niet meer


Saskia van Zutphen en Paulette Willemse zijn  bezig aan een ongekende succesreeks langs de Nederlandse theaters! Het publiek krijgt er maar geen genoeg van. Na de succesvolle tournees Vuile Huichelaar en ’t Zal je kind maar wezen, een nieuw programma: Vluchten kan niet meer!

 

Dat geldt voor de man, die vaak roept: het is ook noooooit goed! Maar ook voor de vrouw, die met een uiterste houdbaarheidsdatum lijkt te zitten….

 

Gelukkig kunnen we er om lachen en zijn er liedjes genoeg om ons schaamteloos in te verliezen! Saskia en Paulette behandelt dagelijkse zaken, niet ingeloste dromen, ‘als ik later groot ben’ dilemma’s en alles wat maar voorbij komt in dat piekerende vrouwenhoofd. Uiteraard wordt er weer het liefst feest gevierd met vrouwen onder elkaar!

 

Mannen mogen best komen hoor, maar op eígen risico. Want dit is dé avond uit voor de vrouw. Een grote stoet vrolijke vrouwspersonen gingen al naar de eerdere shows en kwamen er altijd herboren vandaan. Dus:......kom met buurvrouw, (schoon)zus, vriendin, moeder, dochter of collega lekker lachen en zingen bij Vuile Huichelaar 3: Vluchten kan niet meer! P.S.: En na afloop is er nog als toetje wat live muziek bij een ‘ontmoet en groet’ met de dames en heer.

 

Aanvang: 20.30 uur

Entree: €18,00

 

 

meer uit agenda
Vuile Huichelaar