2
mei

Vuile Huichelaar - 2 mei

We zullen doorgaan


Is het cabaret, een concert, een komedie, karaoke, of is het een personality show? ‘Vuile Huichelaar 4 – We zullen doorgaan!’ past niet in een hokje. Het is een ervaring, een show waar je bij geweest moet zijn. Lekker meezingen, lachen, maar ook een traantje wegpinken met heel veel andere vrouwen. Een grote stoet vrolijke vrouwspersonen ging al naar de eerdere shows en kwam er altijd herboren vandaan. Kortom:  Een heerlijke meezing cabaret voorstelling door en voor (voornamelijk) vrouwen.


We zullen doorgaan! scheert langs allerlei onderwerpen waar vrouwen mee te maken krijgen. De dames spelen types: mannen en vrouwen die op hun eigen manier tegen de man-vrouw verhoudingen aan kijken. Of het nou brallerige mannen zijn die wachten op de re-masculinisatie van de maatschappij en die hun eigen vrouw niet meer kunnen volgen, of volkse huisvrouwen die tegen hun mannen in de Vut aan lopen en het heerlijk vinden om te werken.

Uiteraard wordt er weer het liefst feest gevierd met vrouwen onder elkaar! Mannen mogen komen, maar op eígen risico. Dit is dé avond uit voor de vrouw. Een grote stoet vrolijke vrouwspersonen ging al naar de eerdere shows en kwam er altijd herboren vandaan. Dus......ga met buurvrouw, (schoon)zus, vriendin, moeder, dochter, sportmaatje of collega lekker lachen en zingen bij Vuile Huichelaar 4: We Zullen Doorgaan!


Aanvang: 20.30 uur
Entree: €18,00

 

 

meer uit agenda
Vuile Huichelaar - 2 mei