jul

Wandeltocht Welzijn Ouderen Borne - juli

Bewegen in het groen. Doen!

Welzijn ouderen Borne biedt een groot aantal activiteiten aan buiten in het Groen rondom Borne. Blijven bewegen is actief blijven. En wat is fijner dan dit in de prachtige omgeving van Borne, Hertme en Zenderen te doen.

Welzijn Ouderen Borne houdt woensdag 17 juli een zomerwandeling door de Bornse Maten en het Beekpark. Een ervaringsdeskundige geeft tekst en uitleg over de planvorming en richting van dit gebied. De wandelaars komen vele bijzonderheden te weten en kijken nadien met andere ogen naar dit deel van Borne. De route is ongeveer 6 km lang.

Het Kulturhus Borne is het startpunt van alle tochten. We vertrekken standaard om 13.30 uur. Dit geld voor de fiets-, de scootmobiel en voor de wandeltochten.

In principe kosten de tochten niets en is opgave niet noodzakelijk. De consumpties die onderweg genuttigd worden zijn voor eigen rekening. Het kan voorkomen dat er onderweg niet altijd een horeca gelegenheid wordt aangedaan. In deze situaties is het verstandig om zelf wat te eten en te drinken mee te nemen.

De Wandeltochten.

Deze tochten worden over het algemeen over een route van circa 7 km uitgezet. Eventueel wordt er gezamenlijk naar een startpunt gereden. De data voor  2013 zijn: 19 juni, 17 juli en 21 augustus.

Voor meer informatie: WOB

Wandeltocht Welzijn Ouderen Borne - juli