21
mei

Wandeltocht in het groen - mei

Iedere 3e woensdag van de maand


Welzijn ouderen Borne biedt een groot aantal activiteiten aan buiten in het Groen rondom Borne. Blijven bewegen is actief blijven. En wat is fijner dan dit in de prachtige omgeving van Borne, Hertme en Zenderen te doen.In de maanden april tot en met oktober bied Welzijn Ouderen Borne zowel fiets-,  schootmobiel- als wandeltochten aan. Deze  tochten worden uitgezet door vrijwilligers, zij verzorgen tevens de route. U blijft zelfstandig verkeersdeelnemer en draagt uiteraard zelf de verantwoordelijkheid voor uw verkeersveiligheid.

 

Het Kulturhus Borne is het startpunt van alle tochten. We vertrekken standaard om 13.30 uur. Dit geld voor de fiets-, de scootmobiel en voor de wandeltochten. In principe kosten de tochten niets en is opgave niet noodzakelijk. De consumpties die onderweg genuttigd worden zijn voor eigen rekening. Het kan voorkomen dat er onderweg niet altijd een horeca gelegenheid wordt aangedaan. In deze situaties is het verstandig om zelf wat te eten en te drinken mee te nemen.


De Wandeltochten. 
Deze tochten worden over het algemeen over een route van circa 7 km uitgezet. De wandeltocht is in de omgeving, duurt ongeveer 1,5 uur. Er wordt met de fiets vertrokken naar het beginpunt. Een vrijwilliger verzorgt de route en is onderweg uw aanspreekpunt. u neemt deel op eigen risico; u blijft een zelfstandige deelnemer. Alleen bij extreme weersomstandigheden en dreiging van onweer gaat de tocht niet door.

De wandeltochten worden gelopen op 21 mei, 18 juni, 16 juli en 20 augustus.
Aanvang: 13.30 uur, startlocatie is Kulturhus Borne.
Wilt u meer informatie, neem dan contact op met WOB: 074-2674099 of VVVBorne: 074-2657200.

meer uit agenda
Wandeltocht in het groen - mei