11
t/m 15 jul

Weight Watchers

Gezond & Fit


Weight Watchers opende met ingang van 18 april 2013 een nieuwe cursus in Borne. De bijeenkomsten worden gehouden in Kulturhus "De Bijenkorf" Hier kunnen de cursisten iedere donderdag om 19.30 uur de cursus volgen onder leiding van coach Desiree ter Elst.  Inschrijven en wegen begint om 19.00 uur.

 

****** Nieuwe actie*******

Iedere cursist mag van 16-6-13 tot 31-8-13 een vriend of vriendin of kennis meenemen. Deze nieuwe cursist betaald slechts €55 voor 2 maanden combipas waar ze op iedere cursus onbeperkt mee terecht kunnen. Het online assistent programmaen de app.

Tevens krijgen de cursist en de nieuw aangebrachte cursist beiden een voucher van €20 euro voor de webshop dresses only.

Ook wordt er gewerkt met een sticker systeem. Als een cursist tusssen 13 juni en 13 augustus 7 weken aanwezig is, dan krijgt hij/zij een leuk kookboek cadeau.

 

Dus meld u of uw vriend(in) snel aan en maak gebruik van deze actie mogelijkheden.

 

Weight Watchers is al jaren actief in het begeleiden van mensen naar een gezond gewicht en het aanleren van een gezonde leefstijl. De eerste Weight Watchers bijeenkomst in Nederland vond plaats in 1974. Vandaag, bijna 40 jaar later, is de Weight Watchers methode actueler dan ooit. Samen en met de hulp van coaches, proberen ze de visie op voeding, welzijn in het algemeen en de gezondheid in het bijzonder te veranderen.

 

Het Weight Watchers programma is nog nooit zo flexibel geweest, waardoor mensen nog makkelijker keuzes kunnen maken in hun eetgewoontes. In 2013 heeft Weight Watchers de nieuwe aanpak gelanceerd. Hiermee benutten zij alle troeven van het ProPoints® Plan en voorzien ze iedereen van de juiste middelen en tools die bescherming bieden tegen de huidige toxische omgeving. We leven in een voedselomgeving die het aannemen van een gezonde leefstijl heel moeilijk maakt. We worden dagelijks omringd door talloze verleidingen. Weight Watchers leert je een gezonde leefstijl aan te nemen die bij jou past, door stap voor stap een tweede natuur te maken van goede gewoontes.

 

Donderdagavonden: 19.30 uur

Voor meer informatie: www.weightwatchers.nl

meer uit agenda
Weight Watchers