8
dec

Whisky Xperience

Overijsselse Experience


Beste Whisk(e)y liefhebber,

Whisky is een beleving! Een glas whisky heeft zijn eigen karakteristieke kleur, geur en smaak. Ze variëren niet alleen van land tot land, maar zelfs van streek tot streek. Wat is het grote verschil tussen Ierse en Schotse whisky’s. Waarom is een Amerikaanse over het algemeen wat zoeter van smaak. Proef je het verschil tussen een Schotse Malt van 30 euro en van 200 euro? Deze vragen kan men beantwoorden door het lezen van diverse lectuur, maar beter en leuker is het om deze diverse whisky’s te proeven! Tijdens de Whisky Xperience ontvang je een eigen proefglas. Dit glas kun je bij diverse stands laten vullen met de mooiste, niet alledaagse whisky’s. De aanwezige professionals kun je deze dag alles over de ingeschonken whisky vragen.

Een snoepwinkel voor de whisky liefhebber. Natuurlijk geven wij nu nog niet alles prijs, maar voor een whisky liefhebber is de Whisky Xperience een dag om niet snel te vergeten. Wij hopen dat je net zoveel plezier zult beleven tijdens deze Xperience als wij hebben gehad met de voorbereiding van deze unieke dag!

Van 14.00-17.00 uur.

Bijwonen Masterclass

Op elke WX is er de mogelijkheid om een Masterclass bij te wonen. Voor 15 euro kun je onderstaande whisky’s eens goed onder de loep nemen. Een absolute aanrader. Voor aanmeldingen kun je terecht bij uw dichtstbijzijnde Mitra vestiging. Deze serie zal alleen in de Masterclass van de WX in Overijssel 8 december geproefd worden.

•Glenkinchie 12 yrs

•Singleton 12 yrs

•Cardhu 12 yrs

•Clynelish 14 yrs

•Talisker 10 yrs

•Talisker 57 North Skye

 

Kaarten á 25 euro zijn te verkrijgen bij de Overijsselse Mitra's.
***UITVERKOCHT***

meer uit agenda
Whisky Xperience