4
dec

Woningisolatie en zonnepanelen

Informatie bijeenkomst


Op 4 december 2012 organiseert Borne Duurzaam! in samenwerking met de gemeente Borne en het Kulturhus een informatieavond over de voordelen van isolatie van woningen en de mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen. De avond begint om 19.30 uur.

 

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om meer te weten te komen over de mogelijkheden om hun woning te isoleren en/of zonnepanelen  te plaatsen. Naast een aantal bondige presentaties over woningisolatie, zonne-energie en financiële ondersteuning in de vorm van gemeentelijke subsidies en leningen, zijn er diverse aanbieders van isolatiematerialen en installateurs aanwezig die u kunnen helpen met het treffen van maatregelen

 

Tijdens de avond kunnen verschillende methodes voor het isoleren van vloeren, muren en daken worden bekeken en besproken met isolatiebedrijven. Ook zijn voorbeelden van de zonnepanelen en omvormers te zien van de zonnepanelenactie die Borne Duurzaam! organiseert met lokale installatiebedrijven en is er informatie over de premies en subsidies te vinden.

 

 

Aanvang: 19.30 uur

Toegang: Gratis

meer uit agenda
Woningisolatie en zonnepanelen