15
mrt

Workshop ''Scoren in de Pers''

Voor Bornse verenigingen en vrijwilligers


Waarom haalt het ene persbericht de krant wel en het andere niet? In tijden waarin de media alsmaar bezuinigen op journalisten, maak je meer kans op gratis publiciteit. Maar… publiciteitsgaranties krijg je nooit. Wat heeft het dan voor zin om hier tijd in te stoppen?

Het heeft wel degelijk zin! Met de juiste aanpak vergroot je de scoringskans voor je vereniging of vrijwilligerswerk in de media. En dat kan je meer opleveren dan je denkt. Zoals: meer leden, meer vrijwilligers, meer sponsoren, een beter imago van je sport of vrijwilligerswerk.

Met welke aanpak je beter scoort? Dat ontdek je op 15 maart in de korts, actieve workshop 'Scoren in de Pers'. Je krijgt tussen 10 en 12 uur in het Kulturhus de Bijenkorf Borne vele practische tips en je gaat hier ook al mee oefenen. De trainer is Loes Grooters van 'Partners in Tekst' in Borne  (www.overtuigendeteksten.nl).

Er is plaats voor maximaal 20 personen bij deze workshop.

Datum:               Zaterdag 15 maart
Tijd:                    Inloop met koffie/thee 9.45 uur 
Workshop:          10.00-12.00 uur
Kosten:               € 7,50 (dit is inclusief koffie en thee)

De workshop vindt plaats in zaal M1, in het souterrain in onze Muziekschool (eerst door de foyer lopen, dan de trap af naar de muziekschool)

Aanmelden kan via de website van Bureau Vrijwilligerswerk Borne: www.vrijwilligerswerkborne.nl

meer uit agenda
Workshop ''Scoren in de Pers''