Workshop ''Wake up with the low brass''

Gratis & voor leden van Bornse muziekverenigingen

Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m zondag 22 september, dan sluiten we onze proefweken af met onze jaarlijkse übergezellige Kultur-, Kookmarkt- en Streekmarkt ''Mix & Match''.

Kom GRATIS proeven in de muzikale keuken van Kulturhus Borne! Muziekschool Borne heeft zoveel in huis, voor iedereen!

WORKSHOP VOOR BASTUBA & BARITON - voor leden van Bornse Muziekverenigingen
Datum:           Zaterdag 7 september
Docent:          Andre van Huizen
Tijd:                10.00-11.30 uur
Locatie:          lokaal M7 in de
                        muziekschool
Leeftijd:         alle leeftijden

Zaterdag 7 september organiseert docent André van Huizen in de ochtend een  'start up'. De blazers van de  Bornse muziekverenigingen beginnen, net als iedereen aan een nieuw seizoen. Het embouchure moet weer op peil gebracht worden!

De “start up” is voor alle leden van de Bornse muziekverenigingen die bariton of bastuba spelen. Eerst  wordt er gezamenlijk ingespeeld en daarna wordt een leuk stuk voor tuba ensemble ingestudeerd, waarbij iedereen mee kan doen.

Workshop ''Wake up with the low brass''