28
apr

Workshop 'Grenzen stellen' voor vrijwilligers

Vrijwilligerswerk met passie & plezier


Waarom is grenzen stellen als vrijwilliger soms zo lastig en complex? Waarom kan de één het beter dan de ander? Waarom ontstaan er bij u dilemma’s tussen enerzijds uw maatschappelijke verantwoordelijkheid en mededogen en anderzijds de regels en afspraken van uw organisatie?

Rita ten Cate en Ilse Veldboer, van Co-sent laten de aanwezigen door theorie, praktijkervaringen en oefeningen ervaren dat het stellen van de juiste grenzenuw zichtbaarheid en vrijheid als vrijwilliger binnen de organisatie vergroot. Er ontstaat meer verbondenheid met de organisatie en met de andere vrijwilligers. Het verbetert de communicatie en maakt wederzijdse verwachtingen zichtbaar.

Juist omdat u blij bent met en trots bent opuw vrijwilligerswerk is het goed om aan deze workshop mee te doen, zodat u met passie en plezier als vrijwilliger aan het werk blijft.
Aanmelden kan via: vrijwilligerswerk Borne

Bureau Vrijwilligerswerk Borne behartigt de belangen van de Bornse vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Met steun van de Rabobank Centraal Twente kunnen we deze interessante en bruikbare workshopavond gratis aanbieden.

Datum: Donderdagavond 28 april 2016
Plaats: Kulturhus de Bijenkorf Borne, Zaal B1 (begane grond)
Inloop: 18.50 uur inloop met koffie en thee
Workshop: 19.00 uur – 21.00 uur

Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen.

meer uit agenda
Workshop 'Grenzen stellen' voor vrijwilligers