21
okt

Workshop Bornse Harmonie

Door componist Bert Appermont


Muziekworkshop van de bekende componist Bert Appermont uit Belgie met een nieuw muziekstuk!

 

De bekende en succesvolle Vlaamse componist/dirigent Bert Appermont komt zondag 21 oktober naar Borne. Op uitnodiging van Bornse Harmonie geeft Bert Appermont dan een muzikale workshop. Tijdens de workshop krijgen de leden van de Harmonie gelegenheid om de bekende werken van Appermont te repeteren onder leiding van de componist zelf. De workshop is, na aanmelding, ook toegankelijk voor muzikanten die geen lid zijn van Bornse Harmonie, maar graag van de gelegenheid gebruik willen maken om nader kennis te maken met zijn muziek.

 

Met de workshop zet Bornse Harmonie een korte, maar succesvolle traditie voort. Na eerdere workshops met Nederlandse componisten (Carl Witrock, Peter Kleine Schaars, Jacob de Haan) is er dit jaar voor het eerst een buitenlandse gastdirigent. Net als eerdere jaren beloofd het een leuke en muzikale middag te worden. Het programma begint om 13:00 en duurt tot ongeveer 19.15. Vanzelfsprekend is er tijdens de pauze een buffet.

 

De workshop wordt om ongeveer 18:30 afgesloten met een gratis toegankelijk concert. De workshop vindt plaats in het Kulturhus te Borne.

 

Er is ook ruimte voor externe deelnemers. Deze kunnen zich via mail aanmelden (bornseharmonie@gmail.com). Deelnemers dienen minimaal op muziekdiploma B niveau te musiceren. De kosten voor deelname door externe muzikanten bedragen € 15,- (inclusief deelname aan het buffet).

 

De bladmuziek wordt voorafgaand aan de workshop beschikbaar gesteld via de mail of tijdens de middag uitgereikt.

Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 10 oktober 2012.

 

Aanvang: 13.00 uur

Entree: € 15,00

Voor meer informatie: De Bornse Harmonie

 

meer uit agenda
Workshop Bornse Harmonie