28
jun

Workshop Google Analytics

Voor organisaties die Google Analytics al gebruiken


Workshop Google Analytics, door Stephanie vd Kieboom van Social Birds.
Dinsdag 28 juni, van 19.30-21.00 uur
Deelname: €27,50
Met aanmelding vooraf via deze link: workshop google analytics

Wanneer we eenmaal een website voor onze organisatie of bedrijf hebben, kunnen we dan achterover leunen en wachten tot er bezoekers en klanten komen? Neen. Marketing stopt niet bij het hebben van een website, en een goede website is nooit af. Ten eerste omdat de techniek en kennis van websites zich blijft ontwikkelen, en ten tweede omdat het gedrag van internetgebruikers (dus ook van uw klanten) voortdurend verandert.

Daarom heeft u -ooit- Google Analytics in uw website geimplementeerd; om te leren hoe uw klanten zich op uw website gedragen. En u checkt de boel regelmatig, en leest allerlei cijfers, en dan.... wat zou u er verder mee kunnen en moeten doen?

Met Google Analytics kunt u veel méér dan simpelweg turven hoeveel bezoekers de site de afgelopen maand heeft gehad. Maar wat kunt u er nog meer mee meten? En wat voor diepgaande inzichten kan dat opleveren? Deze workshop gaat daar dieper op in; meten is weten.

Het is wenselijk dat deelnemers aan deze workshop al wel bekend zijn met het gebruik van Google Analytics, en dat ze een profiel hebben en een google account met gmail. Docent Stephanie vd Kieboom gaat niet in op het installeren/aanvragen/opzetten van Google Analytics.


 

meer uit agenda
Workshop Google Analytics