13
mrt

Workshop Surinaams kokkerellen 2

Koken met Indra & Radha


Waarschijnlijk kent u haar al van onze Kultur-, kook- en streekmarkt waar Indra jaarlijks de sterren van de Surinamse hemel kookt. Vanaf 6 maart staat Indra samen met kokkerelpartner Radha Jodha  in de keuken van Kulturhus Borne waar ze u de tips & trics en uiteraard de fijne kneepjes van het Surinaams kokkerellen bijbrengt.

 

De kookworkshops Surinaams koken zijn onderdeel van een serie workshops die worden verzorgd door drie actieve hobykoks afkomstig uit Suriname, de Filipijnen en Indonesie. Koken en lekker eten is hun passie. Daarnaast vinden ze niets mooiers dan zien hoe anderen blij en gelukkig worden van lekker en exotisch eten.

 

Indra en Radha verzorgen 4 workshops. Iedere workshop heeft een eigen thema zoals o.a. een vis-avond, een tapas avond, een vegetarische avond en een vlees/kipavond. Er is per workshop ruimte voor maximaal 10 deelnemers. Aan de hand van traditonele recepten en instructies van Indra zal iedereen toekomen aan het voorbereiden en koken van de maaltijd. Na afloop van de workshop wordt onder het genot van een glaasje wijn/water of fris genoten van het klaargemaakte eten.

 

De workshops vinden plaats op:
Vrijdag 13 maart. Wilt u deelnemen dan kunt u zich aanmelden tot uiterlijk 5 maart. De betaling dient 5 februari voldaan te zijn.
Vrijdag 20 maart. Aanmelding en betaling  uiterlijk 12 maart
Vrijdag 27 maart. Aanmelding en betaling uiterlijk 19 maart

 

Kosten: €20,00 per workshop
Aanvang: 17.00 uur
​Locatie: Keuken en foyer Kulturhus Borne
Aanmelden workshops via: indra_janki@hotmail.com  0641622636

meer uit agenda
Workshop Surinaams kokkerellen 2