Workshop voor vrijwilligers: 'Over-bruggen

ínterculturele communicatie

Op woensdag 26 oktober organiseert Bureau Vrijwilligerswerk Borne de zeer interessante workshop ‘Over-bruggen’, een workshop voor Bornse vrijwilligers over interculturele communicatie.

Net als ‘gewone’ communicatie is interculturele communicatie een zeer complex proces. Een proces beïnvloed door verschillende etnisch-culturele factoren. Het is van groot belang, voor een effectieve (interculturele) communicatie, bewust te zijn van de verschillende culturele achtergronden die de communicatie kunnen beïnvloeden en om je ook bewust te zijn van de misverstanden die hieruit kunnen voortvloeien. De heer Muaffak Gülçay, ervaren trainer en bemiddelaar, neemt de deelnemers mee in een interactieve workshopavond waarin iedereen zelf ervaart hoe belangrijk het is om je bewust te zijn van deze verschillen en de gevolgen daarvan voor wederzijds begrip en verbetering van de communicatie.

De Rabobank Centraal Twente maakt het samen met Kulturhus Borne mogelijk deze workshop gratis aan te bieden aan vrijwilligers die werkzaam zijn in of wonen in Borne. Opgave vooraf is verplicht. Het maximum aantal deelnemers is 25. U kunt zich opgeven via: www.vrijwilligerswerkborne.nl

Datum: woensdag 26 oktober 2016
Aanvang: 19.00 uur – 21.00 uur