t/m 26 apr

Yes! Ik ga op trompetles!

Dolle pret met de Trompet

Stedelijk Orkest Borne en Muziekschool Borne ontwikkelen samen een laagdrempelige cursus trompet.

De trompet wordt gebruikt in bijna alle muziekstijlen: klassiek, jazz, volksmuziek, pop-en dansmuziek. Het instrument is zeer geschikt voor samenspel maar ook als solo-instrument. Muziek maken betekent plezier maken en wat is nou mooier dan met elkaar plezier te beleven aan zo’n veelzijdig instrument als de trompet?

Daarom organiseren het Stedelijk Orkest Borne en de Bornse Muziekschool samen een hele leuke kennismakingscursus trompet voor volwassenen. Onder leiding van Jan Geuke, trompetdocent van de muziekschool leert men de beginselen van het trompetspelen. En men hoeft geen kennis van noten te hebben!

De cursus omvat vierlessen en vindt plaats in groepen van maximaal vijf personen. Dit gebeurt op een educatieve en vooral ontspannen manier, want plezier staat voorop! U leert niet alleen op de trompet spelen, maar ook iets over muziekstijlen en de geschiedenis van het instrument.

De cursus start in april en vindt plaats op donderdag avond, in het Kulturhus De Bijenkorf.

Tijd: donderdagavond van 18.30 tot 19.10 uur

Data: 4, 11, 18, 26 april

Locatie: lokaal M7

Opgave via: cursus@kulturhusborne.nl

Yes! Ik ga op trompetles!