31
mrt

Yoga op de stoel

2x gratis workshop - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

WORKSHOP: Yoga op de stoel
Door: Ivonne Wopereis, Kundalini Yoga Borne
www.yogaborne.nl

Locatie: Kulturhus Borne, bibliotheek 1e etage

Deze workshop vindt 2x plaats op de volgende tijden:
14.30-15.30 uur
16.00-17.00 uur

Maximaal aantal deelnemers per workshop is 15 personen.

Doelgroep: iedereen die nieuwsgierig is naar wat je door yoga kunt ervaren. En specifiek: Yoga op de stoel maakt yoga toegankelijk voor mensen die niet lang kunnen staan, of niet op de mat kunnen zitten.


Deelnemen aan de workshops
Deze workshops worden u gratis aangeboden door Ivonne Wopereis van Kundalini Yoga Borne. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor alle workshops en lezingen verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

Yoga op de stoel
Kom en ervaar de steun en levensvreugde die Yoga je kan brengen. In deze kennismaking met Yoga op de Stoel werk je aan je lichaam, leer je bewuster te ademen en ervaar je rust en ontspanning. Je doet lichaams- en ademoefeningen afgestemd op eigen mogelijkheden en beperkingen. Er is een korte meditatie en een diepe ontspanning. Wat mensen ervaren: makkelijker bewegen en beter ontspannen; de kwaliteit van leven verbetert.

Kundalini Yoga is een vorm van yoga waarbij actief bewegen, houding, verschillende vormen van ademhaling, ontspanning, meditatie en mantra een rol spelen. De kracht van Kundalini yoga ligt in het bewust ervaren.

meer uit agenda
Yoga op de stoel